Daguitstap naar Philippine en Sluis

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Daguitstap naar Philippine en Sluis

23 september, 2023 @ 10:00 am - 8:00 pm

€55

Met heel veel genoegen nodigt Het Koninklijk Werk der Volkstuinen Dendermonde in samenwerking met Okra, trefpunt Appels jullie uit om deel te nemen aan deze prachtige daguitstap.

Wij vertrekken met de bus om 10u stipt van de parking “De Bruynkaai” te Dendermonde en rijden richting Nederland.

We hebben voor jullie gereserveerd in Philippine, dé mosselstad van Zeeuws-Vlaanderen! Jullie kunnen er genieten van mosselen op Philippiense wijze a volonté.

Na een overheerlijke maaltijd trekken we naar de historische vestingstad Sluis met zijn in het oog springende middeleeuwse Belfort bij het stadhuis. Op regelmatige tijdstippen kun je het klokkenspel in de toren beluisteren als Jantje van Sluis de tijd aangeeft. Vooral als winkelstad(je) geniet Sluis bekendheid. Loop zelf eens langs de talrijke winkels, niet nader te noemen shops en horecazaken, al dan niet aangevuld met een terrasje. En je kunt ook op zoek gaan naar herinneringen aan de meest bekende figuur van de stad:  Johan Hendrik van Dale, de samensteller van het lijvige woordenboek dat nu bekend staat als “de Dikke van Dale”.

We krijgen er in elk geval voldoende vrije tijd om ’s avonds met een voldaan gevoel huiswaarts te keren. We plannen om rond 20u terug te zijn.

Dit alles wordt jullie  aangeboden voor €55,00. Hierbij zijn autocar en mosselen à volonté (exclusief dranken) inbegrepen.

 

Gegevens

Datum:
23 september, 2023
Tijd:
10:00 am - 8:00 pm
Kosten:
€55

Organisator

KWDV Dendermonde
E-mail
info@kwdvdendermonde.be

Locatie

de bruynkaai Dendermonde
Parking De Bruynkaai
Dendermonde, 9200 België
+ Google Maps
x

Contacteer ons